Werkwijze

Elk advies start met een kennismakingsgesprek van ongeveer 1 uur.

Het doel is niet alleen inzicht te krijgen in uw situatie en woonwensen maar ook te voelen of er een wederzijdse klik is. Het is belangrijk dat u in zee gaat met iemand die rekening houdt met uw stijl en goed luistert naar uw behoeften en wensen ten aanzien van uw huis of bedrijf.

 

Tijdens deze kennismaking geeft UYR u al waardevolle informatie, deelt verrassende ideeën, meet de ruimte(s) op en maakt foto's. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht.

 

Voelt u de klik en gunt u UYR de opdracht? Dan wordt voor u een geheel vrijblijvende offerte uitgewerkt. Hierin is opgenomen het idee achter het ontwerp, de benodigde kleuren en materialen, de planning en het kostenoverzicht. Na uw akkoord zullen de kosten van het kennismakingsgesprek in mindering worden gebracht op het totaalbedrag van de opdracht.  

Quickscan

In onderlinge samenwerking met u wordt een digitaal moodboard gemaakt, u krijgt advies over meubels, kleur, sfeer en verlichting en eventueel aankopen voor uw huis. Samen met u werken wij naar de juiste sfeer toe, na 2,5 uur hebben wij alle informatie en heeft u uw eigen digitale interieurplan.  

 

Uitgebreid advies

Bij een uitgebreider plan, omdat uw woonwensen complexer zijn, maakt UYR een ontwerpplan op maat. Er zal regelmatig overleg plaatsvinden over uw behoeften. De afspraken zijn vastgelegd in de offerte, evenals het ontwerp, de geadviseerde kleuren en materialen, de planning en het kostenoverzicht.


Styling

Is de basis goed maar nog even de puntjes op de i? UYR doet voor u de styling van uw kamer of werkplek.

Alles onder 1 dak

Voor een groot en complex ontwerp, bijvoorbeeld een verbouwing, een nieuwe woning of bedrijfspand kan UYR het aansturen van diverse disciplines voor u uit handen nemen. Van ontwerp tot oplevering, alles onder één dak. Vanzelfsprekend gebeurt alles in nauw overleg, u heeft er geen omkijken meer naar.


Aankoopbegeleiding

Wenst u advies en/of begeleiding bij het aanschaffen van uw meubels en andere benodigdheden voor uw interieur? UYR ondersteunt u hierbij graag.